keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Aurora Urealis reviews Manhole


Matias Huttunen reviewed the "Manhole" LP in his Aurora Urealis #1 zine:

“Turkulainen Throat on ihastuttanut ja vihastuttanut keikoilla sekä pienjulkaisuillaan jo vuodesta 2009 ja nyt onkin ensimmäisen täyspitkän vuoro.
Vuosien varrella muotoutunut ote on taas ottanut yhden askeleen meluisampaan ja vihaisempaan aiemmasta. Tältä levyltähän ei puutu riitasointuisia riffejä tai elämän nurjia puolia kuvailevia sanoituksia. Vielä kun Euthanasia Coasterin introna toimii Pelle Hermannin teema, on monille lapsuuden traumojen uudistuminen tämän levyn tahtiin ajankohtainen asia. Levy ei todellakaan ole mikään mukavan, aurinkoisen sunnuntain soundtrack.
Tämä levy on harmaan ja loskaisen maanantain soundtrack. Sen äärimmäisen vittumaisen päivän jolloin elämäsi vastakappale on jättänyt sinut ja karannut ulkomaille parhaan kaverisi kanssa, laskut ovat rästissä kolmatta muistutusta myöten ja kaiken kukkuraksi yläkerran naapuri on onnistunut tappamaan itsensä ammeeseen sekä tietysti jättänyt vesihanan päälle.
Levyn mukana tulee sen transukantta tukeva sanoitusliite; kappaleiden sanat on ujutettu homolehden s/m-seuranhakupalstan sekaan. Mukana tulee myös MP3-koodi.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti